Verleende omgevingsvergunning beperkte milieutoets, het opbulken (mengen) van maximaal 10.000 ton ingezameld kunststofafval , Tholen
Burgemeester en wethouders van de gemeente Tholen maken bekend dat zij de volgende aanvraag voor een omgevingsvergunning beperkte milieutoets hebben verleend:
 
Voor: het opbulken (mengen) van maximaal 10.000 ton ingezameld kunststofafval
Locatie: Curieweg 3 te Tholen
Datum verlening: 8 oktober 2015
Verzonden op: 9 oktober 2015
 
Inzage
De vergunning kan worden ingezien tot en met 20 november 2015 bij de publieksbalie van de gemeente Terneuzen, Stadhuisplein 1 in Terneuzen van maandag tot en met vrijdag van 12:00 tot 16:30 uur en gedurende openingstijden in het gemeentehuis te Tholen.
 
Bezwaar
Belanghebbenden kunnen op grond van de Algemene wet bestuursrecht bezwaar maken  binnen 6 weken na de dag waarop de beschikking is verzonden aan de aanvrager. Het bezwaarschrift moet uw naam en adres bevatten, duidelijk maken tegen welk besluit u bezwaar maakt en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Tholen, Postbus 51, 4690 AB Tholen.
 
Degene die tegen een beschikking bezwaar heeft gemaakt, kan tevens een verzoek doen tot het treffen van een voorlopige voorziening (schorsing). Het verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening moet gericht worden aan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Zeeland-West-Brabant te Breda, Team Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda. Voor een dergelijk verzoek is griffierecht verschuldigd.
 
Informatie
Voor nadere informatie kunt u zich wenden tot de heer A.C. Cuperus, tel. 0115-745114 van RUD Zeeland. Het besluit staat geregistreerd onder nummer W-AOV150297.
Naar boven