RECTIFICATIE KENNISGEVING OMGEVINGSVERGUNNING week 6
In de Zuidoosthoeker van 27 januari is in de omgevingsvergunningen vermeld:
Verleende omgevingsvergunningen reguliere procedure
Het college van Burgemeester en Wethouders heeft in de periode tot en met 1 oktober 2014 de volgende omgevingsvergunningen verleend/ bekendgemaakt
(de datum van bekendmaking staat als eerste genoemd):
Klazienaveen
16-01, Omgeving Voeghoutenstraat, Kloostermanwijk WZ,
Van Echtenskanaal NZ, Stellingstraat ZZ, Mr. Ovingkanaal OZ, Zuiderkeerkring en Langestraat, het vellen of te doen vellen van een houtopstand (het kappen van 99 bomen)(64747-2014)
Nieuw-Dordrecht
16-01, Vastenow ter hoogte van huisnummer 81, het vellen of te doen vellen van een houtopstand (het kappen van 99 bomen)(64747-2014)
Dit dient echter te zijn:
Verleende omgevingsvergunningen reguliere procedure
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Emmen deelt mee dat in de periode tot en met 1 oktober 2014 de volgende uitgebreide omgevingsvergunning is verleend.
Klazienaveen
16-01, Omgeving Voeghoutenstraat, Kloostermanwijk WZ,
Van Echtenskanaal NZ, Stellingstraat ZZ, Mr. Ovingkanaal OZ, Zuiderkeerkring en Langestraat, het vellen of te doen vellen van een houtopstand (het kappen van 98 bomen)(64747-2014)
Nieuw-Dordrecht
16-01, Vastenow ter hoogte van huisnummer 81, het vellen of te doen vellen van een houtopstand (het kappen van 1 boom)(64747-2014)
Beroep/Voorlopige voorziening
Met ingang van de datum na de dag van deze publicatie ligt het besluit 6 weken ter inzage in bij het Klant Contact Centrum (KCC), Raadhuisplein 1 in Emmen.
Gedurende de termijn van 6 weken kan een belanghebbende tegen bovenstaand besluit een schriftelijk en gemotiveerd beroepschrift indienen bij de Rechtbank
Noord-Nederland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 ADGroningen. Degene die een beroepschrift heeft ingediend kan, om te voorkomen dat door de uitvoering van het besluit onomkeerbare gevolgen ontstaan, een schriftelijk verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrecht van de Rechtbank Noord-Nederland in Groningen.
U kunt ook digitaal procederen, voor meer info raadpleeg de internetsite van de Rechtbank.
Naar boven