RECTIFICATIE KENNISGEVING OMGEVINGSVERGUNNING
In Emmen.nu van 1 oktober is in de omgevingsvergunningen vermeld: Ontwerp besluit intrekking omgevingsvergunning uitgebreide procedure
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Emmen is van plan onderstaande vergunning in te trekken:
Emmen
Willem Schoutenstraat 1,  de vergunning wordt ingetrokken wegens beëindiging van de ondergrondse thinneropslag (56026-2014)
Zienswijze
Met ingang van de datum na de dag van deze publicatie liggen de ontwerpbesluiten 6 weken ter inzage in bij het Klant Contact Centrum (KCC), Raadhuisplein 1 in Emmen. Gedurende de termijn van 6 weken kan een ieder schrifte­lijk of mondeling een gemo­ti­veerde zienswijze tegen de ontwerpbesluiten inbrengen bij het college van Burge­meester en Wethouders van Emmen, postbus 30001, 7800 RA Emmen. Belanghebbenden die zienswijzen hebben ingebracht kunnen in een later stadium beroep instellen tegen het besluit.
Dit dient echter te zijn:
Besluit intrekking omgevingsvergunning uitgebreide procedure
Het college van Burgemeester en Wethouders heeft onderstaande omgevingsvergunning ingetrokken:
Emmen
Willem Schoutenstraat 1, de vergunning is ingetrokken wegens beëindiging van de ondergrondse thinneropslag (56026-2014).
Beroep/Voorlopige voorziening
Met ingang van 2 oktober 2015 ligt het besluit 6 weken ter inzage in bij het Klant Contact Centrum (KCC), Raadhuisplein 1 in Emmen.
Gedurende de termijn van 6 weken kan een belanghebbende tegen bovenstaand besluit een schriftelijk en gemotiveerd beroepschrift indienen bij de Rechtbank
Noord-Nederland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Degene die een beroepschrift heeft ingediend kan, om te voorkomen dat door de uitvoering van het besluit onomkeerbare gevolgen ontstaan, een schriftelijk verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrecht van de Rechtbank Noord-Nederland in Groningen.
U kunt ook digitaal procederen, voor meer info raadpleeg de internetsite van de Rechtbank.
 
Naar boven