Gemeente Borger-Odoorn, Exloo, Hoofdstraat, Schoolstraat en Zuiderhoofdstraat, het organiseren van het Schutrups Run en Bike Event, (verleend 09/09)
Door de burgemeester van de gemeente Borger-Odoorn is deze vergunning verleend.
U kunt deze vergunning inzien in het Klantcontactcentrum.
Exloo
Hoofdstraat, Schoolstraat en Zuiderhoofdstraat, vergunning verleend voor het organiseren van het Schutrups Run en Bike Event op zondag 27 september 2015.
Tijdelijke verkeersmaatregelen
Burgemeester en wethouders hebben besloten tot het instellen van tijdelijke verkeersmaatregelen om een vlotte verkeersdoorstroming te bevorderen op zondag 27 september 2015 van 08.00 uur tot 18.00 uur
  • -
    het afsluiten van de Zuiderhoofdstraat te Exloo van nummer 1 tot en met 21
  • -
    het afsluiten van de Schoolstraat te Exloo van nummer 1 tot en met 20.
Gedurende de afsluitingen zal er een omleidingsroute worden ingesteld. De omleidingsroute gaat via de Hoofdstraat-Veldakkersweg-Oude Kampweg-Zuideinde-Polweg-Hoofdstraat.
Bezwaarmogelijkheden
Belanghebbenden kunnen tegen deze beschikking bezwaar indienen. Gedurende de bezwaartermijn kunnen de beschikkingen en de bijbehorende stukken worden ingezien op werkdagen tussen 08.30 en 12.00 uur bij de afdeling Klantcontactcentrum, cluster Omgeving in het gemeentehuis te Exloo.
Voor meer informatie over rechtsbeschermingsmogelijkheden zie http://www.borger-odoorn.nl/nieuws/zienswijze-bezwaar-en-beroep.html.
Naar boven