Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen maken ingevolge de “Inspraakverordening Sittard-Geleen” bekend dat de “concept Agenda Sport en bewegen Sittard-Geleen
2016-2020” is vrijgegeven voor inspraak.
Met ingang van 14 september 2015 tot en met 21 oktober 2015 ligt de concept Agenda Sport en Bewegen Sittard-Geleen 2016-2020 ter inzage bij de behandelend ambtenaar.
 
Tijdens de inspraakperiode kunt u als ingezetene van de gemeente Sittard-Geleen of als belanghebbende (natuurlijke of rechtspersoon) schriftelijk dan wel mondeling uw zienswijze met betrekking tot deze concept nota kenbaar maken.
 
Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen aan het College van Burgemeester en Wethouders van Sittard-Geleen (Postbus 18, 6130 AA Sittard), onder vermelding van “inspraak concept Agenda Sport en Bewegen Sittard-Geleen 2016-2020”.
 
Ook kunt u digitaal een zienswijze indienen. Op de gemeentelijke website www.sittard-geleen.nl (trefwoord zienswijze indienen (met DigiD)) staat hoe u dit doet.
Voor mondelinge zienswijzen kan een afspraak worden gemaakt met de behandelend ambtenaar, de heer J. Rademakers van het cluster Beleid (telefoonnummer 046 -4777737 of 06 -22797326. Bij hem kunnen – na het maken van een afspraak – ook de stukken worden ingezien (Stadhuis Sittard, Hub. Dassenplein 1, Sittard, kamernr. 3.15).
 
De nota is tevens in te zien op de gemeentelijke website www.Sittard-Geleen.nl > Organisatie en beleid > beleid, regelgeving, onderzoek > visie en beleid.
 
Van de ingebrachte zienswijzen zal een eindverslag worden opgemaakt en toegezonden aan degenen die een zienswijze hebben ingebracht.
Na verwerking van de inspraakreacties zal het College van Burgemeester en Wethouders een voorstel aan de Gemeenteraad aanbieden. De besluitvorming door de Gemeenteraad staat gepland voor de vergadering van 17 december 2015.
Naar boven