Ingekomen aanvraag voor een (Kap) omgevingsvergunning, Leeksterschans
Ontvangen op : 08-09-2015
Omschrijving: het verwijderen van 10 bomen (6x Es en 4x Berk) ten behoeven van het vervanging van het hoofdriool, deze bomen zullen elders herplant worden en op de locatie zullen andere bomen (7x Berk en 3x Boles) voor in de plaats komen
Kenmerk: 537489
W ilt u een reactie geven?
De gemeente toetst de ingekomen aanvraag nog om te bepalen of zij de aangevraagde omgevingsvergunning verleent of weigert. U kunt al wel een reactie geven. Later in de procedure kan dat ook nog. U kunt in dit Gemeenteblad lezen wanneer de gemeente een besluit over de aanvraag heeft genomen. Vanaf dat moment kunt u bezwaar of beroep aantekenen. In sommige gevallen krijgt u de mogelijkheid om voorafgaande aan het besluit een zienswijze te geven tegen een ontwerpbesluit. Ook dat kunt u dan lezen in dit Gemeenteblad.
Wilt u meer informatie?
Meer informatie over een ingediende aanvraag vraagt u voorafgaand aan uw bezoekop bij het Omgevingsloket. Het loket bevindt zich op de eerste etage van het Stadshuis aan het Stadsplein 1 te Nieuwegein (3431 LZ) en werkt alleen op afspraak. U kunt van 08.30 uur tot 17.00 uur via ons Klant Contact Centrum, tel. 14 030, een afspraak maken. Wij staan u direct te woord of nemen later contact met u op. Wij stimuleren u om uw verzoek aan ons te mailen via omgevingsloket@nieuwegein.nl. Vermeld in uw mailbericht ook uw telefoonnummer en geef duidelijk welke aanvraag u wilt inzien.
Naar boven