Bekendmaking Geluidsplan Zutphen 2015-2025 en de nota’s Hogere waarden geluid, Bouw-/sloop-lawaai en Trillingen en Bedrijven en Geluid.
Burgemeester en wethouders van Zutphen maken bekend dat zij het Geluidsplan Zutphen 2015-2025 en de nota’s Hogere waarden geluid, Bouw-/slooplawaai en Trillingen en Bedrijven en Geluid, op 25 augustus 2015 definitief hebben vastgesteld. De oude (huidige) beleidsregel bouw- en slooplawaai en hogere waarden voor geluid zijn ingetrokken en vervangen door de nieuwe nota’s Bouw-/slooplawaai en Trillingen en Hogere waarden geluid.
Het plan en de nota’s vormen een kader voor ruimtelijke procedures, aanvragen om omgevingsvergunningen, beschikkingen, ontheffingen, meldingen en procedures voor hogere toelaatbare geluidsbelastingen. Het plan en de nota’s dragen bij aan de bescherming van huidige en toekomstige gevoelige bestemmingen, zorgt voor behoud van de huidige bedrijfsactiviteiten en biedt ruimte aan toekomstige bedrijfsactiviteiten. Het Geluidsplan Zutphen 2015-2025 en de drie bijbehorende nota’s treden in werking op 10 september 2015.
Inzage
Het Geluidsplan Zutphen 2015-2025 en de bijbehorende drie nota’s liggen vanaf donderdag 10 september 2015 tot en met woensdag 21 oktober 2015 ter inzage in het stadhuis, bij het Loket. Het plan en de nota’s zijn tevens te raadplegen via de website van de gemeente Zutphen, www.zutphen.nl/plannenterinzage.
Naar boven