Kennisgeving ontwerpbeschikking maatwerkvoorschriften Wet milieubeheer. Uitgebreide procedure
Burgemeester en wethouders van Vlissingen maken bekend dat zij in het kader van artikel 8.42 Wet milieubeheer maatwerkvoorschriften op leggen:
 
  • 1.
    voor De Koninklijke Harmonie Ons Genoegen, Wildbaan 21 te Vlissingen
 
De voorschriften richten zich op welke technische voorzieningen in de inrichting worden aangebracht en welke gedragsregels in acht moeten worden genomen om aan geldende geluidsnormen te voldoen.
 
Inzage
De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 29 januari 2015 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis te Vlissingen. Deze publicatie en het ontwerpbesluit zijn tevens in te zien op de gemeentelijke website www.vlissingen.nl/publicaties.
 
Tijdens de periode van ter inzage legging kan een ieder schriftelijk of mondeling (op afspraak) zienswijzen inbrengen. Deze zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Paul Krugerstraat 1, 4380 GV te Vlissingen.
 
Wij wijzen u erop dat alleen beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als de indiener ook een zienswijze heeft ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en hij belanghebbende is.
 
Vlissingen 28 januari 2015

Burgemeester en wethouders van Vlissingen,

Namens deze:

A.M. Demmers-van der Geest, burgemeester, drs. H.W. Moerdijk RA.

Naar boven