Besluiten vergunningvrije omgevingsvergunning reguliere procedure
Het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Emmen deelt mee dat de volgende omgevingsvergunningen vergunningsvrij zijn verklaard:
Emmen
10-07, R. Bouwmanstraat 15, het bouwen van een berging/garage (43966-2015)
Bezwaar
Belanghebbenden kunnen tegen deze verleende vergunningen binnen zes weken na de genoemde datum van bekendmaking een schriftelijk en gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van Burgemeester en Wethouders, Postbus 30001, 7800 RA Emmen of via de digitale weg, www.emmen.nl/bezwaa
Inwerkingtreding en voorlopige voorziening
De beschikkingen treden in werking met ingang van de dag na bekendmaking. In afwijking hiervan treden de beschikkingen voor het slopen van een bouwwerk en het vellen van een houtopstand pas in werking met ingang van de dag na afloop van de bezwaartermijn van zes weken.
Degene die een bezwaarschrift heeft ingediend kan, om te voorkomen dat door de uitvoering van het besluit onomkeerbare gevolgen ontstaan, een schriftelijk verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Sector bestuursrecht van de Rechtbank Groningen, Postbus 150, 9700 AD Groningen. U kunt ook digitaal procederen, voor meer info raadpleeg de internetsite van de Rechtbank.
Naar boven