Inspraak concept beleidsplan Transformatie hulp bij het huishouden
Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen maken ingevolge de “Inspraakverordening Sittard-Geleen” bekend, dat het concept beleidsplan Transformatie hulp bij het huishouden is vrijgegeven voor inspraak.
Met ingang van 20 juli 2015 tot 7 september 2015 ligt het concept beleidsplan ter inzage bij de Stadswinkel, Markt 1 te Geleen.
 
Inspraakperiode
Tijdens de inspraakperiode kunt u als ingezetene van de gemeente Sittard-Geleen of als belanghebbende (natuurlijke of rechtspersoon) schriftelijk uw zienswijze met betrekking tot het concept beleidsplan kenbaar maken.
Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen aan burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen, Postbus 18, 6130 AA Sittard, onder vermelding van “inspraak concept beleidsplan Transformatie hulp bij het huishouden”. Ook kunt u digitaal een zienswijze indienen. Op de gemeentelijke website - trefwoord zienswijze indienen (met DigiD) - staat hoe u dit kunt doen.
Voor vragen kunt u contact opnemen met de heer W. Römkens van het cluster Beleid, team Maatschappij, telefoon 14046, e-mail wim.romkens@sittard-geleen.nl.
 
Inspraakreacties
Na verwerking van de inspraakreacties zal het college een voorstel aan de raad aanbieden. De besluitvorming door de raad staat gepland voor de vergadering in november 2015. Van de ingebrachte zienswijzen zal een eindverslag worden opgemaakt en worden toegezonden aan de degenen die een zienswijze hebben ingebracht.
Naar boven