RECTIFICATIE GEMEENTEBLAD NUMMER 60966: 53e WIJZIGING MANDAATREGISTER
 
 
In Gemeenteblad, 2015, nummer 60966 van 7 juli 2015 is niet de juiste tekst gepubliceerd.
 
Hieronder staat de juiste tekst van het 53e mandaatregister inclusief bijlagen:
 
53e WIJZIGING MANDAATREGISTER
Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij in hun vergadering van 16 december 2014 besloten hebben de mandaten van de afdeling Werk en Inkomen te wijzigen en opnieuw vast te stellen. De huidige mandaten maken deel uit van het mandaatregister van de gemeente Helmond, onder nummer SE.WI1 T/M 16 . Zij zijn vervangen door de mandaten onder nummer SE.WI1 T/M 18.
 
Door een onjuistheid bij de vorige publicatie van de gewijzigde mandaten, maken burgemeester en wethouders hun besluit van 16 december 2014 opnieuw bekend.
 
Een overzicht van de opnieuw vastgestelde mandaten is opgenomen in de link op deze pagina onder het kopje ‘gerelateerde informatie, externe bijlagen, mandaatoverzicht SE.WI 1t/m 18’.
 
In het overzicht is tevens aangegeven waar de juridische grondslag van de oorspronkelijke bevoegdheid is gelegen, aan welke functionaris het mandaat is verstrekt, of eventueel een ondermandaat mogelijk is en onder welke voorwaarden, instructies of beperkingen het mandaat mag worden uitgeoefend.
 
Burgemeester en wethouders maken eveneens bekend dat zij bij de 53e wijziging van het mandaatregister, besloten hebben twee mandaten toe te voegen aan het onderdeel SE.ZO.11 en 12.
 
Beide nieuwe mandaten zijn opgenomen in het overzicht dat is terug te vinden in de link op deze pagina onder het kopje ‘gerelateerde informatie, externe bijlagen’.
 
Burgemeester en wethouders van Helmond,
De burgemeester,
Mevr. P.J.G.M. Blanksma – van den Heuvel
 
De secretaris,
Mr. drs. A.P.M. ter Voert
 
Bekend gemaakt op:
10 juli 2015
De gemeentesecretaris,
Mr. drs. A.P.M. ter Voert
Naar boven