Inspraak ontwerp Gebiedsvisie Geleen-Zuid en Kluis
Het ontwerp Gebiedsvisie Geleen-Zuid en Kluis ligt vanaf 16 juli 8 weken (tot en met 9 september 2015) voor inspraak ter inzage.
Deze gebiedsvisie is bedoeld om het woon- en leefklimaat in de wijken Geleen-Zuid en Kluis te verbeteren. Het ontwerp plan is opgesteld in overleg met de Participatiegroep bestaande uit diverse bewoners en vertegenwoordigers van belangenorganisaties.
 
Deze gebiedsvisie bestaat uit drie documenten te weten:
  • Deel 1: Analysedocument (analyse van de huidige situatie)
  • Deel 2: Visie op hoofdlijnen (begin in het hart rondom Zuidhof)
  • Deel 3: Wijkontwikkelingsplan (uitwerking visie op hoofdlijnen, met daarin locaties waar in principe renovatie, sloop en nieuwbouw gaan plaatsvinden)
     
De vaststelling van de gebiedsvisie vindt einde dit jaar plaats door het bestuur van ZOwonen en de gemeenteraad van Sittard-Geleen.
Tijdens de bovengenoemde inzagetermijn van 8 weken kan een ieder een inspraakreactie schriftelijk kenbaar maken bij Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen (Postbus 18, 6130 AA Sittard). Deze reacties worden meegenomen bij het besluit over de definitieve vaststelling van deze gebiedsvisie.
 
Alle documenten behorende bij deze gebiedsvisie vindt u op de website van de gemeente op: http://www.sittard-geleen.nl/Wonen_en_leven/Leefbaarheid/Geleen_Zuid_en_Kluis_in_2030
 
De stukken liggen ook ter inzage in de Stadswinkel Geleen, Markt 1 te Geleen.
De Stadswinkel is geopend van maandag t/m vrijdag 08.00 – 18.00 uur en donderdagavond van 18.00 – 20.00 uur.
 
Tevens liggen de stukken ter inzage in het wijksteunpunt Amusant, Wagenaarstraat 160 te Geleen.
 
Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met:
de heer E. Gerrmann - tel. 046-4778599 of edwin.gerrmann@sittard-geleen.nl
de heer E. Evers - tel.046-4778678 of eric.evers@sittard-geleen.nl
Naar boven