Wijziging van het Mandaatbesluit Afdeling Veiligheid, Vergunningen en Handhaving Nissewaard
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Nissewaard;
 
gelet op artikel 10:3, eerste lid, van de Algemene wet bestuursrecht, en op artikel 160, eerste lid, aanhef en onder a, van de Gemeentewet;
 
besluit:
 
de wijziging van het Mandaatbesluit Afdeling Veiligheid, Vergunningen en Handhaving Nissewaard vast te stellen als volgt.
 
Artikel I
Het Mandaatbesluit Afdeling Veiligheid, Vergunningen en Handhaving Nissewaard wordt als volgt gewijzigd.
  • A.
    In artikel 2 wordt in rubriek 1, onder de koptekst Huisvesting, na onderdeel v1 een onderdeel ingevoegd, luidende:
    • v2.
      besluiten en handelingen over de huisvestingsvergunning, als bedoeld in de artikelen 15 tot en met 18 van de Huisvestingswet 2014, en in paragraaf 2.3 van de Verordening woonruimtebemiddeling regio Rotterdam 2015, die is vastgesteld door de raad van de gemeente Nissewaard op 10 juni 2015.
     
  • B.
    In artikel 2 worden in rubriek 4 de woorden: "de teamcoördinator van het team Handhaving" vervangen door: "de teamcoördinatoren van het team Openbare Orde, Handhaving en Veiligheid en van het team Vergunningen".
  • C.
    In artikel 2 wordt in rubriek 4, onder de koptekst Huisvesting, na onderdeel v1 een onderdeel ingevoegd, luidende:
    • v2.
      besluiten en handelingen over de huisvestingsvergunning, als bedoeld in de artikelen 15 tot en met 18 van de Huisvestingswet 2014, en in paragraaf 2.3 van de Verordening woonruimtebemiddeling regio Rotterdam 2015, die is vastgesteld door de raad van de gemeente Nissewaard op 10 juni 2015.
     
  • D.
    In artikel 2 wordt in rubriek 4, onder de koptekst Huisvesting, na onderdeel v2 (nieuw) een koptekst en een onderdeel ingevoegd, luidende:
  • Leegstand
    w1. afhandeling vergunningaanvraag tijdelijke verhuur van een te koop staande woning op basis van de Leegstandswet, ex artikel 15 Leegstandswet.
  • E.
    In artikel 2 wordt na rubriek 9, onder vernummering van de rubrieken 10, 11 en 12 tot de rubrieken 11, 12 en 13, een nieuwe rubriek, met kopteksten en onderdelen, ingevoegd, luidende:
    • 10.
      Aan de beleidsmedewerker en de regisseur woonoverlast van het team Openbare Orde, Handhaving en Veiligheid worden de volgende taken opgedragen en wordt daartoe machtiging verleend:
  • Huisvesting
    a1. besluiten en handelingen over de huisvestingsvergunning, als bedoeld in de artikelen 15 tot en met 18 van de Huisvestingswet 2014, en in paragraaf 2.3 van de Verordening woonruimtebemiddeling regio Rotterdam 2015, die is vastgesteld door de raad van de gemeente Nissewaard op 10 juni 2015.
    Leegstand
    b1. afhandeling vergunningaanvraag tijdelijke verhuur van een te koop staande woning op basis van de Leegstandswet, ex artikel 15 Leegstandswet.
Artikel II
Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na de datum van uitgifte van het gemeenteblad waarin het wordt geplaatst.
 
Aldus vastgesteld in de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Nissewaard van 30 juni 2015

de secretaris,

M.L.M. Weerts

de wnd. burgemeester,

M. Salet

Naar boven