Kennisgeving ontwerpbeschikking, uitgebreide voorbereidingsprocedure, vergroten van het wedstrijdveld aan Blekerssloot t.p.v. kanovereniging Odysseus en kappen van 8 bomen in berm langs Mr. P.J. Troelstrakade, Vondelstraat 86, Alkmaar
WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT
 
Uitgebreide voorbereidingsprocedure: kennisgeving ontwerpbeschikking
Burgemeester en wethouders van Alkmaar maken in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht overeenkomstig afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat zij voornemens zijn vergunning te verlenen voor:
 
Vondelstraat 86: het vergroten van het wedstrijdveld aan de Blekerssloot t.p.v. kanovereniging Odysseus en het kappen van 8 bomen in de berm langs de Mr. P.J. Troelstrakade.
 
Datum einde zienswijzentermijn: 12 augustus 2015.
 
Zienswijzen
Bovengenoemde ontwerpbesluiten en de bijbehorende stukken liggen met ingang van morgen gedurende zes weken ter inzage bij de balie Bouwen en Wonen van het Stadskantoor. Voor bezoekadres en openingstijden zie www.alkmaar.nl. Een ieder kan gedurende deze termijn mondeling of schriftelijk eventuele zienswijzen over de ontwerpbeschikking naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 53, 1800 BC Alkmaar. Over de ontwerpverklaring van geen bedenkingen kunnen alleen belanghebbenden zienswijzen naar voren brengen. Eventuele zienswijzen dienen uiterlijk op de hierboven genoemde datum einde zienswijzentermijn te zijn ingediend.
Naar boven