Bekendmaking besluit van het college van burgemeester en wethouders van 26 mei 2015
tot het vaststellen van de Regeling duurzame en levensloopbestendige woningen Arnhemse krachtwijken
Regeling duurzame en levensloopbestendige woningen Arnhemse krachtwijken
Op 3 november 2014 heeft de gemeenteraad van Arnhem het Amendement duurzame en levensloopbestendige woningen aangenomen. De bovengenoemde regeling is een uitwerking van dit amendement. Het doel van deze subsidie is - kort gezegd - het verkrijgen van meer toekomstbestendige wijken en levensloopbestendige woningen, het stimuleren van de energiearme woningen en het verlagen van energielasten van huurders van sociale huurwoningen in de krachtwijken.
De belangrijkste punten waartoe het college heeft besloten zijn:
  • 1.
    Het vaststellen van de Regeling duurzame en levensloopbestendige woningen Arnhemse krachtwijken;
  • 2.
    Het bepalen van het subsidieplafond van de regeling gedurende de looptijd op €2.500.000,00;
  • 3.
    Het vaststellen van het aanvraagformulier.
Deze bekendmaking betreft dus niet alleen de bekendmaking van de Regeling, maar ook de bekendmaking van het subsidieplafond en het vaststellen van het formulier waarmee de aanvraag kan worden ingediend.
Inzien
Collegebesluit van 26 mei jl. kunt u, met de achterliggende stukken, vanaf 15 juni a.s. gedurende een periode van vier weken inzien bij loket BWL (Stadhuis, Koningstraat 38). De stukken zijn ook te raadplegen via het ‘Raadsinformatiesysteem’ op de gemeentelijke website (www.Arnhem.nl).
Geen bezwaar
Het college besluit bevat een vaststelling van een regeling, een wettelijk voorschrift. Tegen een dergelijk besluit kan geen bezwaar worden gemaakt (artikel 8:3, aanhef en onder a, van de Algemene wet bestuursrecht).
Naar boven