Gemeente Landgraaf – Gemeenschappelijke regeling ‘Het Gegevenshuis’
Burgemeester en wethouders en de gemeenteraad van Landgraaf maken bekend dat zij op 24 februari 2015 respectievelijk 24 maart 2015 hebben besloten tot het treffen van de gemeenschappelijke regeling ‘Het Gegevenshuis’ respectievelijk tot het verlenen van toestemming voor het treffen van die gemeenschappelijke regeling.
 
Deze gemeenschappelijke regeling heeft tot doel om de deelnemers van de regeling te ontzorgen op het gebied van het opzetten en beheren van object- en ruimtegerelateerde (basis-)registraties en geometrie, alsmede het daarmee samenhangende beeldmateriaal. De gemeenschappelijke regeling draagt er onder andere zorg voor dat de deelnemende gemeenten kunnen voldoen aan de wettelijke verplichtingen die voortvloeien uit het stelsel van basisregistraties.
 
De regeling treedt in werking nadat de besluiten van de colleges van burgemeester en wethouders van de gemeenten Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Nuth, Onderbanken, Simpelveld en Voerendaal tot het treffen van deze regeling door die gemeenten zijn bekendgemaakt en nadat van de inhoud van deze regeling door burgemeester en wethouders van Landgraaf (plaats van vestiging) is kennis gegeven in de Staatcourant.
Naar boven