Gemeente Heerlen - Verleende omgevingsvergunning: Het plaatsen van een hekwerk aan de voorzijde van de woning, Koningskaars 16 te Heerlen
Burgemeester en wethouders van de gemeente Heerlen maken bekend dat de volgende omgevingsvergunning met gebruikmaking van de reguliere procedure is verleend:
 
Het plaatsen van een hekwerk aan de voorzijde van de woning, Koningskaars 16 6418 PR te Heerlen (datum besluit 28-05-2015, dossiernummer Z-15076652)
 
Bezwaar aantekenen
 
Indien u belanghebbende bent, kunt u bezwaar aantekenen tegen dit besluit. Een bezwaarschrift moet binnen zes weken na de dag van bekendmaking van dit besluit ingediend worden.
Let op: de dag van bekendmaking is niet dezelfde datum als de publicatiedatum van dit blad.
 
Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en bevat tenminste uw naam en adres, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar zich richt en een motivering van uw bezwaar. Het bezwaar dient te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, postbus 1, 6400 AA te Heerlen.
 
Voor het inzien van besluiten en bijbehorende stukken kunt u telefonisch een afspraak maken, telefoonnummer 14 045 (vanuit het buitenland 31 (0)45 560 50 40)
 
Naar boven