Gemeente Midden-Delfland - Verleende (APV)vergunning - evenementenvergunning voor de uitvoering van ‘Nederland Zingt’ en het maken van opnames van dit evenement in de Oude Kerk, Kerkplein 1, 3155 AM Maasland op 9 juni 2015
- Evangelische Omroep te Hilversum - evenementenvergunning voor de uitvoering van ‘Nederland Zingt’ en het maken van opnames van dit evenement in de Oude Kerk, Kerkplein 1, 3155 AM Maasland op 9 juni 2015 (02-06-2015)
Belanghebbenden kunnen tegen dit besluit binnen zes weken na de dag van bekendmaking aan de aanvrager (datum genoemd na het besluit) een bezwaarschrift indienen bij burgemeester en wethouders van de gemeente Midden-Delfland.
U kunt ook digitaal een bezwaarschrift indienen. Maak daarbij gebruik van het bezwaarschriftenformulier. Dit formulier is te vinden op de gemeentelijke website onder ‘Digitaal Loket’, ‘Formulieren’. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op deze website voor de precieze voorwaarden.
Inhoud bezwaarschrift
In het bezwaarschrift moet ten minste het volgende staan: de datum, uw naam en adres, de omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht, uw handtekening en de reden waarom u het met dit besluit niet eens bent.
Wanneer er sprake is van dringende spoed en niet kan worden gewacht op de beslissing op bezwaar, kan aansluitend een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank, postbus 20302, 2500 EH ’s-Gravenhage. Voor dit verzoek betaalt u griffierecht.
Naar boven