Gemeente Nieuwegein, kennisgeving beschikking Wet algemene bepalingen omgevingsrecht
reguliere voorbereidingsprocedure van Fuel Plaza B.V. ten behoeve van de locatie Rijksweg A27 te Nieuwegein
Burgemeester en Wethouders van de gemeente Nieuwegein hebben aan Fuel Plaza B.V. een vergunning op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht verleend. Het betreft de aanpassing van het benzinestation
De Knoest aan de Rijksweg A27 te Nieuwegein. De aanpassing betreft: het verwijderen van een LPG tank inclusief pomp, het vervangen van een LPG tank en het aanbrengen van 10 nieuwe parkeervakken.
Aan de vergunning zijn enkele algemene voorschriften verbonden.
U kunt de stukken inzien
U kunt de vergunning en de daarbij behorende stukken inzien vanaf donderdag 4 juni 2015 tot en met woensdag 15 juli 2015 bij:
• de stadswinkel van het gemeentehuis van Nieuwegein, loket Bouwen, Stadsplein 1, op werkdagen van 8.30-13.00 uur, woensdag van 8.30-17.00 uur, telefoonnummer 14030.
Bezwaar
Als u het niet eens bent met deze vergunning, kunt u op grond van artikel 7:1 van de Algemene wet bestuursrecht binnen 6 weken na dagtekening van deze ontheffing een bezwaarschrift indienen bij de burgemeester en wethouders van Nieuwegein, Postbus 1, 3430 AA Nieuwegein. Het bezwaarschrift moet worden gedagtekend en moet ten minste bevatten:
  • -
    naam en adres van de indiener,
  • -
    omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht,
  • -
    en uiteraard de gronden van het bezwaar.
Verzoek om voorlopige voorziening
Tevens kunt u, nadat bezwaar is gemaakt, op grond van artikel 8.81 van de Algemene wet bestuursrecht een verzoek om voorlopige voorzieningen indienen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden-Nederland, Afdeling bestuursrecht, o.v.v. voorlopige voorzieningen, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht. Dat kan ook online, via het digitale loket Rechtspraak.
Informatie
Voor nadere inlichtingen kunt u terecht bij de RUD Utrecht, Team Vergunningverlening Bedrijven bij de heer R. S. Sukul, telefoonnummer 030-2582052.
Naar boven