Gemeente Baarn - verleende omgevingsvergunning IJssellaan 30-32
Burgemeester en wethouders van Baarn maken bekend dat zij de volgende omgevingsvergunning, waarbij de reguliere voorbereidingsprocedure van toepassing is, hebben verleend:
 
IJssellaan 30-32 te Baarn (3744 NE) het gedeeltelijk slopen en verbouwen van een zorggebouw (02-06-2015)
 
Bezwaarclausule
De beschikking treedt in werking met ingang van de dag na bekendmaking. Belanghebbenden kunnen tegen dit besluit bezwaar maken bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 1003, 3740 BA Baarn. De termijn voor het indienen van bezwaar is zes weken en vangt aan met ingang van de dag, ná de datum van verzending van dit besluit.
 
Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van het besluit niet. Hebben u of derde belanghebbenden er veel belang bij dat dit besluit niet in werking treedt, dan kan een voorlopige voorziening worden gevraagd. Wanneer een voorlopige voorziening wordt aangevraagd treedt de beschikking pas in werking nadat hierover een beslissing is genomen.
 
In spoedeisende zaken kunnen belanghebbenden, zodra het bezwaarschrift is ingediend, de Voorzieningenrechter vragen om een voorlopige voorziening te treffen. U kunt uw verzoekschrift indienen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden-Nederland, afdeling bestuursrecht, o.v.v. voorlopige voorzieningen Postbus 16005, 3500 DA, Utrecht. Houdt u er rekening mee dat hieraan kosten verbonden zijn (informatie bij de griffier van de Rechtbank op nummer 030-2233000).
 
U kunt uw verzoekschrift ook digitaal bij genoemde rechtbank indienen via http://www.loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.
 
Baarn 2 juni 2015
Naar boven