Wijziging gemeenschappelijke Regeling GGD Brabant-Zuidoost
Algemene bekendmaking van de gemeente Eersel.
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Eersel maakt bekend dat het op 26 augustus 2014 heeft besloten tot het wijzigen van de gemeenschappelijke regeling GGD Brabant- Zuidoost. De gemeenschappelijk regeling heeft betrekking op de uitvoering van taken op het terrein van de Wet publieke gezondheid. Het college heeft voor de wijziging op 30 september 2014 toestemming verkregen van de gemeenteraad.
 
De wijzigingen hebben betrekking op de samenstelling van het dagelijks bestuur (art 11) en het vervallen van de artikelen 36 en 37 (achterhaald). Het besluit van het college over het wijzigen van voornoemde gemeenschappelijke regeling treedt in werking op de eerste dag na bekendmaking doch niet eerder dan 8 mei 2015. De gemeenschappelijke regeling treedt op die datum in werking. Het besluit en de gewijzigde gemeenschappelijke regeling zijn vanaf heden te lezen op www.overheid.nl.
 
Tegen het collegebesluit tot het wijzigen van de gemeenschappelijke regeling GGD Brabant-Zuidoost kunnen belanghebbenden gedurende een termijn van zes weken, gerekend vanaf de dag na deze bekendmaking, een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders. Ook kan de voorzieningenrechter van de rechtbank Oost-Brabant te ’s-Hertogenbosch worden verzocht een voorlopige voorziening te treffen.
 
De Regeling is als bijlage toegevoegd.
Naar boven