Verleende omgevingsvergunning, veranderen van de inrichting, Hekbergerweg 7, Echt
Kennisgeving vergunning
Wet algemene bepalingen omgevingsrecht
Uitgebreide voorbereidingsprocedure
 
Burgemeester en wethouders van de gemeente Echt-Susteren maken bekend dat zij een omgevingsvergunning hebben verleend voor het veranderen van de inrichting gelegen aan de Hekbergerweg 7 in Echt voor de activiteit milieu.
 
De aanvraag, de vergunning en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 22 mei 2015 tot en met 2 juli 2015 tijdens kantooruren ter inzage in het gemeentehuis.
 
De vergunning is ten opzichte van de ontwerpvergunning niet gewijzigd.
 
Tegen de beschikking kan beroep worden ingesteld door:
  • -
    Degenen die zienswijzen hebben ingebracht tegen de ontwerp beschikking.
  • -
    De adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen over de ontwerp beschikking.
  • -
    Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerp beschikking.
 
Belanghebbenden die tegen het ontwerpbesluit een zienswijze hebben ingediend, kunnen met ingang van 21 maart 2015 gedurende 6 weken een beroepschrift indienen bij de rechtbank in Roermond, sector bestuursrecht, postbus 950, 6040 AZ Roermond. Het beroepschrift moet tenminste de naam en het adres van de indiener, een dagtekening, een handtekening, een omschrijving van het besluit en een motivering bevatten. Bij een spoedeisend belang is het mogelijk te vragen om een voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van deze rechtbank.
 
Via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht bestaat de mogelijkheid om digitaal beroep in te stellen en een voorlopige voorziening te vragen. Daarvoor is wel een elektronische handtekening in de vorm van DigiD vereist. Kijk op de genoemde website voor de precieze voorwaarden.
 
De rechtbank brengt voor het indienen van een beroepschrift en ook een verzoek om een voorlopige voorziening griffierecht in rekening. Meer informatie kunt u inwinnen bij de rechtbank in Roermond, telefoonnummer 0475 – 35 22 22.
 
Echt-Susteren, 21 mei 2015
 
Naar boven