Ontwerpbestemmingsplan Schadewijkstraat ong.
Burgemeester en wethouders van Eersel maken op basis van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Schadewijkstraat ong. met ingang van 18 mei 2015 gedurende 6 weken ter inzage ligt bij de gemeentebalie. Het ontwerp met bijbehorende stukken is digitaal in te zien op www.eersel.nl/ruimtelijkeplannen en op www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer NL.IMRO.0770.BPEschong2023-ONTW.
Waar gaat het bestemmingsplan over?
Het bestemmingsplan maakt de bouw van een ruimte-voor-ruimte woning mogelijk aan de Schadewijkstraat ongenummerd.
Wilt u een zienswijze hierover kenbaar maken?
Binnen de genoemde termijn kan een ieder schriftelijk (niet per e-mail) een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad, postbus 12, 5520 AA Eersel. U kunt ook mondeling uw zienswijze kenbaar maken, u moet dan -ook binnen de genoemde termijn- contact opnemen met Bas Joosten van de afdeling Ontwikkeling, team Ruimte, te bereiken via (0497) 531 300.
Hogere grenswaarde
Voor de bouw van de woning is een hogere grenswaarde op basis van de Wet geluidhinder noodzakelijk. De ontwerpbeschikking ligt tegelijkertijd ter inzage.
Wilt u een zienswijze hierover kenbaar maken?
Binnen de genoemde termijn kan een ieder schriftelijk (niet per e-mail) een zienswijze op ontwerpbeschikking hogere grenswaarde kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 12, 5520 AA Eersel. U kunt ook mondeling uw zienswijze kenbaar maken, u moet dan -ook binnen de genoemde termijn- contact opnemen met Bas Joosten van de afdeling Ontwikkeling, team Ruimte, te bereiken via (0497) 531 300.
Naar boven