Ontwerp Visie Stadslandgoed Stapelen
Burgemeester en wethouders van Boxtel maken bekend dat met ingang van vrijdag 1 mei 2015 de ontwerp Visie Stadslandgoed Stapelen ter inzage ligt voor een periode van 6 weken.
Inhoud
De Visie Stadslandgoed Stapelen is een burgerinitiatief en geeft op hoofdlijnen een toekomstbeeld van de gewenste ruimtelijke inrichting van het gebied tussen de Eindhovenseweg, Grote Beemd, Prins Hendrikstraat, Parallelweg Zuid en de Dommel. Doel is om Stadslandgoed Stapelen een belevingsplek te laten zijn voor mensen die houden van natuur, cultuur, stilte en kunst. De gemeente wordt gevraagd deze visie van de eigenaren te omarmen door het vaststellen van deze visie.
Inzage
De ontwerp visie kunt u digitaal raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl via ‘Een plan bekijken’ > Structuurvisies > zoeken op ID NL.IMRO.0757.SVStapelen-OTW1. Daarnaast kunt u het ontwerp tot en met donderdag 11 juni 2015 ook inzien in het gemeentehuis. Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur en op woensdag en donderdag van 17.00 tot 19.30 uur.
Zienswijzen
Tot en met 11 juni 2015 kan iedereen zienswijzen indienen op deze ontwerp visie. Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de gemeenteraad van de gemeente Boxtel, Postbus 10.000, 5280 DA Boxtel, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerp Visie Stadslandgoed Stapelen. Uw reacties worden door de raad beoordeeld. Na vaststelling van de visie door de gemeenteraad is er geen beroep meer mogelijk.
Naar boven