Hogere grenswaarde o.g.v. Wet geluidhinder Westelaarsestraat 54 te Wouwse Plantage
 
Burgemeester en wethouders maken onder verwijzing naar artikel 110a uit de Wet geluidhinder bekend, dat zij voornemens zijn om een hogere waarde voor het aspect wegverkeerslawaai vast te stellen dan de daarvoor geldende voorkeursgrenswaarde, die is neergelegd in artikel 82 uit de Wet geluidhinder (nl. 48 dB voor wegverkeerslawaai). De hogere waarde wordt vastgesteld ter plaatse van twee nieuw te realiseren woningen aan de Westelaarsestraat te Wouwse Plantage. De twee woningen worden gerealiseerd tussen de Plantagebaan en de woning Westelaarsestraat 54.
Inzage
Het verzoek om hogere waarden met de bijbehorende stukken en het ontwerpbesluit liggen vanaf 28 april 2015 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage bij de balie van het Stadskantoor, Stadserf 1 in Roosendaal.
Zienswijze
Gedurende deze termijn bestaat voor een ieder de gelegenheid om naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren te brengen bij burgemeester en wethouders.
Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan burgemeester en wethouders van Roosendaal, Postbus 5000, 4700 KA Roosendaal.
Mondelinge zienswijzen kunnen van maandag tot en met donderdag tussen 09.00 en 12.00 uur telefonisch naar voren worden gebracht. Het hiervoor aangewezen telefoonnummer in het Stadskantoor is : 0165 - 579105.
Meer informatie
Voor nadere informatie: Team Ruimtelijke Ontwikkeling, Petra Loos, tel. (0165) - 579105 of e-mail p.loos@roosendaal.nl
24 april 2015,
Burgemeester en wethouders van Roosendaal.
Naar boven