Anterieure overeenkomst Hezelaarsestraat/Meulekensweg Liempde
Burgemeester en wethouders van Boxtel maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 6.24, lid 3, Wro bekend dat zij met de heer I.F.C. Peters en mevrouw L.G.M. Peters-van de Laar een anterieure overeenkomst ex artikel 6.24, lid 1, Wro hebben geslote n v oor de locatie Hezelaarsestraat / Meulekensweg te Liempde, kadastraal b ekend gemeente Liempde, sectie H , nummer 614 .
Bouw 1 Ruimte-voor-Ruimte w oning
In de overeenkomst zijn onder andere afspraken gemaakt over kostenverhaal in verband met de bouw van 1 vrijstaande Ruimte-voor-Ruimtewoning.
Inhoud zakelijke omschrijving anterieure overeenkomst Hezelaarsestraat / Meulekensweg te Liempde
Overeenkomst
Gemeente verleent haar planologische medewerking aan de plannen van initiatiefnemer om 1 vrijstaande Ruimte-voor-Ruimte woning te bouwen op vorenvermeld perceel. De initiatiefnemer zorgt zelf voor het aanleveren van de plannen met de daarbij behorende onderzoeken.
Voorwaarden
Art. 1 Ontbinding
Art. 2 Maken bestemmingsplan (door initiatiefnemer)
Art. 3 Bouwtitel
Art. 4 Parkeren (op eigen terrein)
Art. 5 Riolering (kosten voor rekening van initiatiefnemer)
Art. 6 Wegen en inrichting openbaar gebied (afspraken omtrent inrit)
Art. 7 CAR verzekering
Art. 8 Opname bestaande bebouwing
Art. 9 Bouw- en woonrijpmaken (verdelen werkzaamheden tussen initiatiefnemer en gemeente, inclusief kostenverhaal)
Art. 10 Duurzaamheid en woonkeur
Art. 11 Landschapinpassingsplan
Art. 12 Planschade
Art. 13 Overdracht contractpositie
Art. 14 Grondexploitatiewet (toepasselijkheid)
Art. 15 Grondoverdracht
Art. 16 Geschillen
Art. 17 Hoofdelijke aansprakelijkheid
Ter inzage
Deze zakelijke beschrijving van de inhoud van de overeenkomst ligt met ingang van vrijdag 27 maart 2015 gedurende 6 weken ter inzage in de leeshoek van het gemeentehuis, ingang Dr. Van Helvboortstraat,, en in de bibliotheek aan de Burgakker. Ten aanzien van deze overeenkomst kunnen geen zienswijzen of bezwaren worden ingediend.
Informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar, van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling van de gemeente Boxtel, via telefoonnummer (0411) 65 52 39 of per mail fve@boxtel.nl
Wet- en regelgeving
Op deze bekendmaking is onderstaande wet- of regelgeving van toepassing. Let op! De link naar de wet- of regelgeving hebben wij gemaakt op 23 maart 2015. Als u op de link klikt krijgt u dan ook de tekst te zien zoals deze op 23 maart 2015 geldend was. Houd er rekening mee dat de wet- of regelgeving inmiddels aangepast kan zijn. Via http://wetten.overheid.nl/zoeken kunt u de geldende tekst vinden
Van toepassing op deze bekendmaking is:
Naar boven