Vaststelling Gebiedsaanwijzing en beleidsregeling Woon- en Leefklimaat regeling 2014
 
Bekendmaking
Burgemeester en wethouders van Breda maken bekend dat de burgemeester op 10 december 2014 de Gebiedsaanwijzing en beleidsregeling Woon- en Leefklimaat regeling 2014 heeft vastgesteld.
Inwerkingtreding
Het aanwijzingsbesluit en de beleidsregels worden van kracht met ingang van de dag na die van deze bekendmaking.
Rechtsmiddelen
Het is voor belanghebbenden mogelijk om op grond van de Algemene wet bestuursrecht tegen het besluit waarin de gebieden worden aangewezen waarop de verbodsbepaling van artikel 2:20 van de Algemene Plaatselijke Verordening Breda 2014 van toepassing is, een bezwaarschrift in te dienen. Dit moet binnen zes weken na deze bekendmaking schriftelijk ingediend worden en gericht zijn aan burgemeester van de gemeente Breda, t.a.v. Adviescommissie bezwaarschriften, Postbus 90156, 4800 RH te Breda. In het ondertekende bezwaarschrift moet het volgende zijn opgenomen:
  • naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres;
  • de datum waarop het bezwaarschrift wordt ingediend;
  • een omschrijving van het besluit waartegen bezwaar wordt gemaakt (nummer Gemeenteblad);
  • de redenen waarom bezwaar wordt gemaakt.
Als het bezwaarschrift door iemand anders dan de belanghebbende wordt ingediend, moet een volmacht worden meegestuurd.
Het bezwaarschrift kan ook per elektronisch formulier worden verzonden. Dit formulier is te vinden op www.breda.nl. Daar is ook meer informatie over bezwaarschriften te lezen.
Ter inzage
Het aanwijzingsbesluit en de beleidsregels liggen gedurende zes weken ter inzage bij de Infobalie in het Stadskantoor, Claudius Prinsenlaan 10 te Breda. Een digitale versie is bij deze bekendmaking als bijlage te openen.
 
 
Naar boven