verleende evenementenvergunning Koperen Vis Live Monnickendam
verleende evenementenvergunning Koperen Vis Live Monnickendam
 
Op 9 februari 2015 hebben de burgemeester en het college van burgemeester en wethouders besloten om op grond van o.a. artikel 2:25b van de Algemene Plaatselijke Verordening Waterland een evenementen vergunning te verlenen aan:
  • 1.
    Café De Koperen Vis, Havenstraat 1 in Monnickendam voor het organiseren van het muziekevenement de Koperen Vis Live op de locatie Havenstraat (op- en nabij het terras van de inrichting) op donderdag 14 mei 2015 (hemelvaartsdag) van 14.00 – 24.00 uur. Voor de periode 2016-2019 geldt dezelfde dag (Hemelvaartsdag) en tijdstip)
De vergunning is verzonden op 11 februari 2015).
 
Heeft u bezwaar?
Bent u het niet eens met deze beslissing? Dan kunt u een bezwaarschrift indienen bij de burgemeester. Dit geldt ook voor andere belanghebbenden die het niet eens zijn met dit besluit. Het adres is:
Burgemeester van Waterland, Postbus 1000, 1140 BA MONNICKENDAM.Zorgt u ervoor dat u het bezwaarschrift indient binnen zes weken na de dag waarop dit besluit is verzonden. Schrijf in uw bezwaarschrift ten minste:
  • 1.
    uw naam, adres en handtekening;
  • 2.
    een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar tegen maakt
  • 3.
    de reden waarom u bezwaar maakt.
 
Wilt u een voorlopige voorziening treffen of de beschikking schorsen? Dit kunt u vragen aan de voorzieningenrechter van de rechtbank Noord-Holland. Het adres is:
Rechtbank Noord-Holland
Postbus 1621
2003 BR HAARLEM
Na ontvangst van het verzoekschrift geeft de rechtbank informatie over de heffing van griffierecht.
 
. Digitaal indienen? Dit kan met een DigiD inlogcode.
Bij een bezwaarschrift via het digitale loket op www.waterland.nl
Bij een voorlopige voorziening via www.loket.rechtspraak.nl/burgers
 
 
 
 

Naar boven