SUBSIDIEPLAFOND SUBSIDIEREGELING PROGRAMMATISCHE ACTIVITEITEN CULTUUR (PAC)

Het college van burgemeester en wethouders heeft op advies van de commissie culturele subsidies op 17 november 2015 de 'Subsidieregeling Programmatische Activiteiten Cultuur' (PAC)' gewijzigd.

Deze wijziging is op 9 december 2015 bekendgemaakt.

Gelijktijdig is voor deze subsidieregeling een subsidieplafond vastgesteld van € 707.000,- voor 2017 en 2018. Een subsidieplafond is een bedrag dat gedurende een bepaald tijdvak ten hoogste beschikbaar is gesteld voor de verstrekking van subsidies. De gemeentebegrotingen voor 2017 en 2018 zijn op het moment van deze bekendmaking nog niet vastgesteld. Het subsidieplafond is dan ook onder begrotingsvoorbehoud vastgesteld.

Inwerkingtreding, inzien en bezwaar

Het subsidieplafond treedt in werking de dag na bekendmaking, is in te zien bij het loket BWL en is raadpleegbaar via het ‘Bestuurlijk Informatie Systeem’ op de gemeentelijke website www.Arnhem.nl.

Belanghebbenden, die het niet eens zijn met het besluit tot het vaststellen van het subsidieplafond, kunnen daartegen, binnen zes weken na de dag van bekendmaking, schriftelijk een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 5465, 6802 EL Arnhem. Het is niet mogelijk bezwaar te maken tegen de Subsidieregeling Programmatische Activiteiten Cultuur' (PAC).

Arnhem, 10 december 2015

Naar boven