Aanwijzingsbesluit openstelling winkels op Tweede Kerstdag

Het college van burgemeester en wethouders heeft op 24 november 2015 een besluit genomen over het aanwijzen van Tweede Kerstdag als feestdag waarop het verbod zoals bedoeld in artikel 2 lid 1, sub b van de Winkeltijdenwet niet geldt en winkels open mogen zijn.

Winkels mogen dan van 12.00 - 18.00 uur open zijn en supermarkten van 12.00 - 20.00 uur.

 

INWERKINGTREDING

Het aanwijzingsbesluit treedt in werking op de dag na bekendmaking.

 

INZIEN

Het collegebesluit van 24 november 2015 ligt vanaf 3 december 2015 gedurende zes weken ter inzage bij het loket BWL in het stadhuis.

 

BEZWAAR

Tegen het besluit tot aanwijzing van Tweede Kerstdag als feestdag waarop winkels geopend mogen zijn kan een belanghebbende binnen zes weken schriftelijk en gemotiveerd bezwaar indienen bij:

Het college van burgemeester en wethouders van Arnhem

Postbus 9029

6800 EL Arnhem

 

VOORLOPIGE VOORZIENING

Het indienen van een bezwaarschrift houdt niet in dat de werking van het besluit wordt opgeschort. Om dat te bereiken, moet een belanghebbende naast het indienen van een bezwaarschrift ook een schriftelijk verzoek om voorlopige voorziening sturen naar de voorzieningenrechter van het College van Beroep voor het bedrijfsleven (Postbus 20021, 2500 EA Den Haag). Deze rechter kan, in spoedeisende gevallen, een dergelijke voorziening treffen. Met uw verzoek aan de voorzieningenrechter moet u een kopie van uw bezwaarschrift meesturen. Als u van deze mogelijkheid gebruik maakt, wordt u griffierecht berekend.

Naar boven