57e WIJZIGING MANDAATREGISTER

 

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij in hun vergadering van 24 november 2015 besloten hebben een deel van de mandaten van de afdeling Maatschappelijk Ondersteuning en Dienstverlening te wijzigen en opnieuw vast te stellen. De huidige mandaten maken deel uit van het mandaatregister van de gemeente Helmond, onder nummer SE.MOD.21 t/m 24 . Zij zijn vervangen door de mandaten onder nummer SE.MOD.21 t/m 36.

 

Een overzicht van de opnieuw vastgestelde mandaten is opgenomen in de link op deze pagina onder het kopje ‘gerelateerde informatie, externe bijlagen, mandaatoverzicht SE.MOD 21 t/m 36’.

 

In het overzicht is tevens aangegeven waar de juridische grondslag van de oorspronkelijke bevoegdheid is gelegen, aan welke functionaris het mandaat is verstrekt, of eventueel een ondermandaat mogelijk is en onder welke voorwaarden, instructies of beperkingen het mandaat mag worden uitgeoefend.

 

Burgemeester en wethouders maken eveneens bekend dat zij bij de 57e wijziging van het mandaatregister, besloten hebben vier mandaten toe te voegen aan het onderdeel BSM.16 t/m 19.

 

Deze nieuwe mandaten zijn opgenomen in het overzicht dat is terug te vinden in de link op deze pagina onder het kopje ‘gerelateerde informatie, externe bijlagen’.

 

Burgemeester en wethouders van Helmond,

De burgemeester,

Mevr. P.J.G.M. Blanksma – van den Heuvel

 

De secretaris,

Mr. drs. A.P.M. ter Voert

 

Bekend gemaakt op:

27 november 2015

De gemeentesecretaris,

Mr. drs. A.P.M. ter Voert

Naar boven