BEKENDMAKING Monumentenwet 1988, inrichting openbare ruimte bij het MultitainmentcenterCinemec
Burgemeester en Wethouders van Nijmegen maken bekend dat de Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap op 8 oktober 2015 de vergunning heeft verleend voor het uitvoeren van werkzaamheden ten behoeve van de inrichting van de openbare ruimte bij het Multitainmentcenter (ontgraven wadi’s, plaatselijk ophogen ten behoeve van visualisatie historisch landschap en aanbrengen beplanting) op de percelen met de kadastrale aanduiding: E 2223, 89, 86 (Rijksmonumentnummer 515197), Zwartepad-Prins Mauritssingel-Dorpensingel te Nijmegen.
Inzage
Het besluit (met alle daarbij behorende stukken) ligt vanaf zaterdag 21 november 2015 tot en met maandag 4 januari 2016 ter inzage bij de Informatiebalie in de Stadswinkel, Mariënburg 75 te Nijmegen.
Daarnaast zijn de stukken als pdf bestanden te raadplegen op de gemeentelijke website: http://www2.nijmegen.nl/gemeente/inspraak
Beroep
Tegen de verleende vergunning kan van 21 november 2015 tot en met 4 januari 2016 beroep worden ingesteld door belanghebbenden die het er niet mee eens zijn en die in de voorprocedure tijdig een zienswijze hebben ingediend als ook door belanghebbenden die niet verweten kan worden geen zienswijzen te hebben ingediend.
Het beroepschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de Rechtbank Gelderland, team Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.
Voorlopige voorziening
Het besluit wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht, tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. Het besluit wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist.
Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de genoemde rechtbank.
Digitaal
Tevens bestaat de mogelijkheid om digitaal beroep in te stellen en een verzoek om voorlopige voorziening in de dienen via het digitaal loket op https://loket.rechtspraak.nl Hiervoor is een elektronische handtekening (DigiD) nodig.
Naar boven