Vervanging gemaal "de Vesting" Monnickendam
In opdracht van gemeente Waterland en Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier gaat de firma van Geemen binnenkort van start met diverse werkzaamheden aan stuwen en gemalen binnen de gemeente.
Onlangs zijn voor diverse locaties de ontwerptekeningen uitgewerkt. Binnenkort begint Van Geemen met de vervanging van gemaal “De Vesting” in Monnickendam, nabij de Joodse begraafplaats aan de Niesenoortsburgwal.
Van Geemen begint in week 48 met de sloopwerkzaamheden van het aanwezige gemaal. In de daaropvolgende weken, tot aan de kerstvakantie, werkt van Geemen aan de nieuwe constructie. Deze wordt zo uitgevoerd dat het monumentale aanzicht van de Vesting sterk wordt verbeterd.
In week 51 monteert van Geemen de laatste onderdelen. Mogelijk zal er enige hinder worden ondervonden tijdens de werkzaamheden. Uiteraard doet van Geemen zijn best eventuele overlast tot een minimum te beperken.
Direct aanwonenden worden binnenkort per brief geïnformeerd. Mochten er vragen zijn omtrent de werkzaamheden dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met van Geemen via telefoonnummer (0299) 640 625.
 
Naar boven