Gemeente Heerlen - Kennisgeving Activiteitenbesluit Milieubeheer
 
 
Burgemeester en wethouders van de gemeente Heerlen maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 8.41 lid 4 van de Wet milieubeheer bekend dat zij de volgende melding hebben ontvangen:
 
Activiteitenbesluit
Voor: melding Activiteitenbesluit milieubeheer
Locatie: Dalli De Klok B.V., De Koumen 12, 6433 KD Hoensbroek
Datum melding: 9 september 2015
Zaaknummer: 2015-1778
 
De volgende activiteiten zijn gemeld:
het bijplaatsen van een stoomketelinstallatie inclusief spuitank en ketelwaterbehandeling.
 
De inrichting valt onder de werking van het Activiteitenbesluit en de ministeriële regeling. Dit betekent dat de inrichting moet voldoen aan de voorschriften uit het Activiteitenbesluit en de ministeriële regeling die op de inrichting van toepassing zijn. Voor meer informatie kunt u het E-loket raadplegen via
https://www.aimonline.nl
 
De hierboven vermelde melding en de daarbij behorende stukken liggen van de dag na publicatiedatum gedurende zes weken voor iedereen ter inzage bij de gemeente Heerlen. Voor het inzien van de stukken kan er een telefonische afspraak worden gemaakt via de case-manager of de administratie van de afdeling vergunningen.
 
Tevens publiceren wij deze melding via het digitale gemeenteblad op www.overheid.nl. Het digitale gemeenteblad is verder terug te vinden via www.heerlen.nl/bekendmakingen of www.officielebekendmakingen.nl.
 
Tegen deze melding kunt u geen bezwaarschrift of zienswijze indienen.
 
Informatie
Regionale Uitvoeringsdienst Zuid-Limburg, telefoon: 31 43 389 78 12
Gemeente Heerlen, tel 14-045 (S. Creemers / Case manager milieu).
 
Naar boven