Gemeente Heerlen - Besluit Maatwerkvoorschrift ingevolge de Wet Milieubeheer
 
Aanleiding
Het Activiteitenbesluit milieubeheer biedt ons de mogelijkheid om met behulp van zogenaamde maatwerkvoorschriften technische voorzieningen en gedragsregels op te leggen zodat uw bedrijf aan de geluidvoorschriften van het besluit voldoet.
Het college van burgemeester en wethouders van Heerlen heeft op 2 mei 2000 besloten tot het vaststellen van een beleidsregel waarin is bepaald dat ter realisering en waarborging van een effectieve handhaving van de geluidsvoorschriften van het Activiteitenbesluit milieubeheer (voorheen Besluit horeca-, sport- en recreatie-inrichtingen milieubeheer) voor de individuele inrichtingen die vallen onder de werkingssfeer van dit besluit een nadere eis wordt opgelegd teneinde te bereiken dat aan de geluidsvoorschriften wordt voldaan.
Besluit
Burgemeester en wethouders van Heerlen besluiten om maatwerkvoorschriften op grond van het Activiteitenbesluit milieubeheer op te leggen aan:
-Sam’s Loungebar, Geleenstraat 51, 6411 HR te Heerlen.
Het besluit is niet gewijzigd ten opzichte van het ontwerpbesluit.
Bent u het niet eens met de definitieve beschikking?
U en andere direct belanghebbenden kunnen binnen zes weken na de dag van verzending van dit besluit beroep aantekenen tegen dit besluit. Degene die beroep aantekent moet wel voldoen aan een van de volgende voorwaarden:
  • -
    diegene heeft eerder een zienswijze ingediend tegen de ontwerpbeschikking, of
  • -
    diegene heeft bezwaren tegen eventuele wijzigingen die zijn aangebracht in de ontwerpbeschikking voordat deze definitief werd vastgesteld, of
  • -
    diegene kan aantonen dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om een zienswijze in te dienen.
Het beroepschrift moet worden ondertekend en bevat tenminste uw naam
en adres, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt en een motivering van uw beroep. In plaats van een omschrijving van het besluit kunt u een kopie van de brief met het aangevallen besluit meezenden.
Het beroepschrift dient te worden gericht aan de Rechtbank Limburg, sector Bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ Roermond.
U kunt ook digitaal beroep aantekenen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde internetpagina voor de precieze voorwaarden.
In werking treding
Het besluit treedt in werking na afloop van de beroepstermijn, tenzij u binnen die termijn een voorlopige voorziening aanvraagt bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Limburg. In beide gevallen moet u een bepaald bedrag (griffierecht) betalen.
STUKKEN INZIEN
Voor het inzien van het besluit kunt u een telefonische afspraak maken, telefoonnummer 14 045 (vanuit het buitenland 31(0)45 560 50 40).
Naar boven