Besluit hogere waarden Wet geluidhinder, het realiseren van een nieuwbouw woning, Tholen
Burgemeester en wethouders van Tholen maken bekend dat zij, in het kader van de Wet geluidhinder, hebben besloten een hogere grenswaarde vast te stellen.
 
  • De hogere grenswaarde houdt verband met het realiseren van een nieuwbouw woning, gelegen op het perceel Koningin Julianastraat 44 Tholen. 
 
Inzage
Er zijn geen zienswijzen ingediend naar aanleiding van de ontwerp-beschikking. In de definitieve beschikking is geen wijziging aangebracht ten opzichte van de ontwerp-beschikking.
Het besluit, de aanvraag en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 6 november 2015 t/m 17 december 2015 ter inzage in de openbare leesruimte van het oud archief van het gemeentehuis te Tholen, Hof van Tholen 2 te Tholen.
 
Beroep
Tegen het besluit vaststellen hogere grenswaarde staat gedurende zes weken met ingang van de dag, na die waarop het besluit ter inzage is gelegd, beroep open bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State voor:
 
  • belanghebbenden die zienswijzen hebben ingebracht tegen het ontwerp van het besluit;
  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen het ontwerp van het besluit.
 
Het beroepschrift moet worden gericht en gezonden aan de Raad van State, Afdeling Bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Zij die beroep instellen kunnen een verzoek doen tot het treffen van een voorlopige voorziening. Dit verzoek moet binnen bovengenoemde termijn worden gericht aan de voorzitter van de bovengenoemde afdeling. Het verzoek tot voorlopige voorziening moet worden gericht aan de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.
Naar boven