Gemeenschappelijke regeling HALte werk gemeente Alkmaar
Het college van burgemeester en wethouders van Alkmaar maakt bekend dat zij, na verkregen toestemming daartoe van de gemeenteraad d.d. 21 oktober 2014, op 9 december 2014 heeft besloten tot het aangaan van de gemeenschappelijke regeling HALte werk.
Deze gemeenschappelijke regeling wordt aangegaan door de colleges van de gemeenten Heerhugowaard, Langedijk en Alkmaar, alsmede Schermer en Graft-De Rijp.
Met het besluit wordt aangegaan een gemeenschappelijke regeling voor de intergemeentelijke sociale dienst Heerhugowaard, Alkmaar, Langedijk, Schermer en Graft-De Rijp, genaamd HALte werk. HALte werk is een bedrijfsvoeringsorganisatie in de zin van de Wet gemeenschappelijke regelingen, zoals deze met ingang van 1 januari 2015 komt te luiden, en bezit rechtspersoonlijkheid. Aan HALte werk is de uitvoering van wetten in de sociale zekerheid opgedragen. HALte werk zal zijn gevestigd te Alkmaar.
 
De gemeenschappelijke regeling treedt in werking op 1 januari 2015.
 
De volledige tekst van de regeling is bijgevoegd en ligt bovendien vanaf 17 december 2014 gedurende acht weken ter inzage bij de gemeente.
Naar boven