Gemeente Arnhem - Algemene plaatselijke verordening - Folderverbod
Zaaknummer: 2014-12-00739
Het college van burgemeester en wethouders heeft bij besluit van 11 december 2014, zaaknummer 2014-12-00739, het Centrum en de Steenstraat aangewezen als gebied waarbinnen het verboden is gedrukte of geschreven stukken dan wel afbeeldingen onder publiek te verspreiden dan wel openlijk aan te bieden, aan te bevelen of bekend te maken als bedoeld in artikel 2.1.3.1 van de Algemene plaatselijke verordening voor Arnhem (folderverbod).
Het besluit treedt twee dagen na deze bekendmaking in werking.
Het besluit en een tekening van het aangewezen gebied liggen vanaf vandaag voor een ieder ter inzage bij het Loket BWL Stadhuis.
Gedurende zes weken na dagtekening van deze bekendmaking kunnen belanghebbenden een bezwaarschrift indienen bij het College van burgemeester en wethouders van Arnhem, Postbus 9029, 6800 EL Arnhem. Tevens kan, nadat een bezwaarschrift is ingediend, een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland, Team Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 AM Arnhem. Daarbij dient tevens een afschrift van het bezwaarschrift te worden overlegd.
Naar boven