Ontwerpbesluit te verlenen omgevingsvergunning Burgakker 4
Burgemeester en wethouders van Boxtel zijn voornemens, gelet op artikel 2.1 en 2.14 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), een omgevingsvergunning te verlenen voor het rooien van een hazelnoot uit het trottoir van de locatie Burgakker 4.
Ter inzage en/of informatie
Met ingang van vrijdag 12 december 2014 liggen de aanvraag en het ontwerpbesluit met de daarbij behorende stukken ter inzage. Voor het inzien van de stukken kunt u een afspraak maken met het secretariaat van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling via telefoonnummer (0411) 65 52 49 of via e-mail afdeling.ro@boxtel.nl.
De termijn voor het indienen van zienswijzen loopt tot en met donderdag 22 januari 2015.
Zienswijze
Eenieder kan tot en met donderdag 22 januari 2015 een zienswijze schriftelijk en/of mondeling indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 10.000, 5280 DA Boxtel.
Mondelinge zienswijzen kunt u indienen bij de behandelend ambtenaar. Dit kan alleen op afspraak via het secretariaat van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, tel., (0411) 65 52 49. Van hetgeen mondeling naar voren is gebracht, wordt een verslag gemaakt.
De zienswijze, inclusief een eventuele reactie van de aanvrager, wordt bij de verdere besluitvorming betrokken. De indiener van de zienswijze wordt op de hoogte gesteld van het besluit.
Wet- en regelgeving
Op deze bekendmaking is onderstaande wet- en regelgeving van toepassing. Let op! De link naar de wetgeving hebben wij gemaakt op 9 december 2014. Als u op de link klikt, krijgt u dan ook de tekst te zien zoals deze op 9 december 2014 geldend was. Houd er rekening mee dat de wetgeving inmiddels aangepast kan zijn.
Via http://wetten.overheid.nl/zoeken kunt u de geldende wettekst vinden.
Van toepassing op deze bekendmaking zijn:
Naar boven