Vaststelling Verordening regelende de vergoeding van leden van de adviescommissies ten behoeve van het college en de burgemeester
Op 24 november 2014 heeft de gemeenteraad een nieuwe Verordening regelende de vergoeding van leden van de adviescommissies ten behoeve van het college en de burgemeester vastgesteld.
De nieuwe verordening is opgesteld omdat er sinds de laatste vaststelling van deze verordening in 2009 wijzigingen hebben voorgedaan in het aantal adviescommissies, er een gemeentelijke reorganisatie heeft plaatsgehad in 2012 en er is gekozen voor een andere opzet van de verordening.
Inzien
De Verordening regelende de vergoeding van leden van de adviescommissies ten behoeve van het college en de burgemeester kunt u inzien bij loket BWL. Ook zal de verordening te raadplegen zijn via het ‘Bestuurlijk Informatie Systeem’ op de gemeentelijke website www.Arnhem.nl.
Inwerkingtreding
De Verordening regelende de vergoeding van leden van de adviescommissies ten behoeve van het college en de burgemeester treedt, onder gelijktijdige intrekking van de verordening uit 2009, in werking op 6 december 2014.
Arnhem, 5 december 2014
Naar boven