Ontwerpbesluit voornemen aanwijzen tot gemeentelijk monument Kastanjelaan 1 (begraafplaats)
Burgemeester en wethouders van Boxtel zijn voornemens, gelet op artikel 2.2 lid 1 van de Erfgoedverordening, om Kastanjelaan 1 (begraafplaats) aan te wijzen als gemeentelijk monument.
Inzage en/of informatie
Het ontwerpbesluit met de daarbij behorende stukken kunt u met ingang van vrijdag 5 december 2014tot en met donderdag 15 januari 2015 inzien. Voor het inzien van de stukken kunt u een afspraak maken via het secretariaat van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, via telefoonnummer 0411-655249 of via e-mail: afdeling.ro@boxtel.nl.
De termijn voor het indienen van zienswijzen loopt tot en met donderdag 15 januari 2015.
Zienswijzen
Belanghebbende kunnen tot ne met donderdag 15 januari 2015 een zienswijze schriftelijk en/of mondeling indienen bij het College van burgemeester en wethouders, Postbus 10.00, 5280 DA Boxtel. Mondelinge zienswijze kunt u indienen bij de behandelend ambtenaar. Dit kan alleen op afspraak via het secretariaat van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, tel 0411 655249. Van hetgeen mondeling naar voren is gebracht, wordt een verslag gemaakt. De zienswijze, inclusief een eventuele reactie, wordt bij de verdere besluitvorming betrokken. De indiener van de zienswijze wordt op de hoogte gesteld van het besluit.
Wet- en regelgeving
De volgende regelgeving is van toepassing op deze bekendmaking:
Naar boven