Aanwijzingsbesluit plaatsen met verbod overlast gevend stallen (brom)fietsen
Het college maakt bekend dat het op 18 november 2014 op grond van artikel 5:12 Algemene Plaatselijke Verordening (APV) van Katwijk de volgende locaties heeft aangewezen als gebied waar het in het belang van het uiterlijk aanzien van de gemeente en ter voorkoming of opheffing van overlast verboden is fietsen of bromfietsen onbeheerd buiten de daarvoor bestemde ruimten of plaatsen te laten zijn of langer dan twee weken onbeheerd te laten staan:
  • 1.
    Trottoirgedeelte met fietsenstalling aan beide zijden van de kruising Badstraat-Tramstraat in Katwijk.
  • 2.
    Trottoirgedeelte met fietsenstalling bij de bushalte langs de Zeeweg, ter hoogte van het gemeentehuis in Katwijk.
  • 3.
    Trottoirgedeelte met fietsenstalling bij de bushalte van de N206 bij de Hyacintstraat ter hoogte van café Het Wachtje in Katwijk.
  • 4.
    Trottoirgedeelte met fietsenstalling bij de Hema in Katwijk.
  • 5.
    Trottoirgedeelte met fietsenstalling bij de Hoogvliet in Katwijk.
  • 6.
    Trottoirgedeelte met fietsenstalling bij winkelcentrum Hoornesplein in Katwijk.
  • 7.
    Trottoirgedeelte met fietsenstalling bij winkelcentrum In de Hoftuin in Rijnsburg.
  • 8.
    Trottoirgedeelte met fietsenstalling bij beide bushaltes aan de ir. G. Tjalmaweg/Kooltuinweg en ir. G. Tjalmaweg/Veldzicht in Valkenburg.
 
Dit aanwijzingsbesluit treedt op de dag na bekendmaking in werking.
Dit besluit ligt vanaf de dag na bekendmaking gedurende zes weken ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis.
 
Aldus vastgesteld in de vergadering van burgemeester en wethouders op 18 november 2014.
De burgemeester, de secretaris.
 
Bent u het niet eens met bovengenoemd aanwijzingsbesluit? Dan kunt u hiertegen binnen 6 weken na verzenddatum van deze brief bezwaar maken. Stuur uw brief naar: het college van burgemeester en wethouders, Gemeente Katwijk, Postbus 589, 2220 AN Katwijk. Vermeld in uw brief uw naam en adres, de datum, de omschrijving van het besluit en de reden van uw bezwaar. Graag een kopie van het besluit meesturen. U kunt uw bezwaarschrift ook digitaal in dienen. Kijk hiervoor op www.katwijk.nl.
 
Bij spoed kunt u een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter, sector bestuursrecht, van de rechtbank te Den Haag, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Graag een kopie van het bezwaarschrift toevoegen. Digitaal indienen kan ook via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. U moet daarvoor wel een elektronische handtekening (DigiD) hebben.
Naar boven