Horecavergunningen R.K.V.V. ODC
De burgemeester van de gemeente Boxtel maakt bekend dat hij vergunning heeft verleend, ex. artikel 3 van de Drank- en Horecawet, voor het uitoefenen van het horecabedrijf aan R.K.V.V. ODC, in de inrichting aan de Molenwijkseweg 91.
De aanvraag en de ontwerpbeschikking met bijbehorende stukken hebben op grond van de Algemene
wet bestuursrecht van 8 oktober 2014 tot en met 19 november 2014 ter inzage gelegen. Gedurende deze periode kon men zienswijze indienen tegen de ontwerpbeschikking. Er zijn geen zienswijzen tegen de ontwerpbeschikking ingediend.
Tevens maakt de burgemeester bekend dat aan R.K.V.V. ODC een exploitatievergunning (met terras) ex artikel 2.3.1.2. van de Algemene Plaatselijke Verordening Boxtel 2012 (APV) is verleend.
I nformatie en procedure
De aanvraag en het besluit op basis van de Drank & Horecawet liggen met ingang van vrijdag 28 november 2014 op afspraak ter inzage in het gemeentehuis, ingang Markt. Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met de afdeling Concern & Dienstverlening, Bestuurlijke Oriëntatie, via telefoonnummer (0411) 65 53 63. Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na dedag van verzending van het besluit beroep aantekenen. Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij of zij geen zienswijze op het ontwerpbesluit naar voren heeft gebracht. Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Rechtbank Oost-Brabant, locatie 's- Hertogenbosch, sector Bestuursrecht, Postbus 90.125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet.
Exploitatievergunning op grond van de APV
Inzage
Met ingang van 28 november 2014 tot en met 7 januari 2015 ligt de exploitatievergunning tijdens kantooruren ter inzage bij de afdeling Concern & Dienstverlening in het gemeentehuis, ingang Markt. Inzage van een vergunning is mogelijk na een telefonische afspraak met de afdeling Concern & Dienstverlening, via telefoonnummer (0411) 65 53 63.
Bezwaar
Belanghebbenden kunnen tot en met 7 januari 2015 tegen dit besluit, op grond van artikel 7:1 van de Algemene wet bestuursrecht, een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij de burgemeester. Het postadres is: Postbus 10.000, 5280 DA Boxtel.
Wet- en regelgeving
Op deze bekendmaking zijn onderstaande wet- en regelgeving van toepassing.
 
Let op! De links naar de twee wetten hebben wij gemaakt op 24 november 2014. Als u op een link klikt krijgt u dan ook de tekst te zien zoals deze op 24 november 2014 geldend was. Houd er rekening mee dat de wetgeving inmiddels aangepast kan zijn. Via http://wetten.overheid.nl/zoeken kunt u de geldende tekst vinden.
Naar boven