Uitbreiding parkeerregulering wijk Boschveld

Het college heeft op 28 januari 2014, regnr 3688491, gelet op de Gemeentewet, het aanwijzingsbesluit voor de uitbreiding van de parkeerregulering in het resterende deel van de wijk Boschveld vastgesteld. Het betreft de straten Oude Vlijmenseweg, gedeelte Buys Ballotweg en Vijverberg.

Het aanwijzingsbesluit treedt in werking op de achtste dag na de datum van publicatie. Het aanwijzingsbesluit ligt vanaf heden voor iedereen twaalf weken ter inzage in het Stadskantoor. Een exemplaar van het aanwijzingsbesluit kunt u tegen betaling verkrijgen. Voor nadere toelichting kunt u bellen met de afdeling Stadstoezicht, tel. (073)-615 55 65. 

Het college van burgemeester en wethouders van ’s-Hertogenbosch in zijn vergadering van 28 januari 2014, regnr 3688491;

Gelet op de Gemeentewet;

Besluit vast te stellen het aanwijzingsbesluit voor de uitbreiding van de parkeerregulering in het resterende deel van de wijk Boschveld (Oude Vlijmenseweg, gedeelte Buys Ballotweg en Vijverberg).

De secretaris,

Mr.drs. I.A.M. Woestenberg

De voorzitter,

Mr.dr. A.G.J.M. Rombouts

Plaatsen waar met een vergunning mag worden geparkeerd

Boschveld

Het gebied met de daarin aanwezige straten, begrensd door Oude Vlijmenseweg, en begrensd en inclusief, Paardskerkhofweg, Parallelweg, Christian Huygensweg, Samuel Morsestraat, Leeghwaterlaan, Onderwijsboulevard, Simon Stevinweg.

Naar boven