Aanwijzingsbesluit cameratoezicht Luttik Oudorp te Alkmaar
Aanwijzingsbesluit door Burgemeester t.b.v. het plaatsen van een camera
 
Op 28 oktober 2014 heeft de burgemeester heeft Aanwijzingsbesluit cameratoezicht Luttik Oudorp te Alkmaar vastgesteld. Dit besluit treedt in werking op de dag van de bekendmaking daarvan in het Gemeenteblad.
Met één vaste camera wordt toezicht gehouden op het Luttik Oudorp tussen de nummers 1 en 59 ter registratie van spookrijders. De camera zal geplaatst worden op het Luttik Oudorp tegenover huisnummer 47 aan de waterzijde.
 
Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na deze bekendmaking schriftelijk en gemotiveerd bezwaar indienen bij de burgemeester van Alkmaar, Postbus 53, 1800 BC Alkmaar. Indien u van oordeel bent dat snel een voorlopige voorziening nodig is, kunt u de rechter daarom verzoeken. U dient uw verzoek te richten tot de Voorzieningenrechter van de rechtbank Noord-Holland, Afdeling Publiekrecht, Sectie Bestuur, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem. Dit kan alleen als u het bezwaarschrift al bij de burgemeester heeft ingediend en een kopie hiervan meestuurt naar de rechtbank. De rechtbank brengt u griffierecht in rekening.
 
Naar boven