Straatnaambesluit Pierre Janssenstraat
Burgemeester en wethouders van Boxtel maken bekend dat zij op 21 oktober 2014 de straatnaam Pierre Janssenstraat hebben vastgesteld.
De Pierre Janssenstraat is gelegen in de gemeente Boxtel en vormt een zijstraat van de Jan Kruijsenstraat. Van het bouwplan voor de realisatie van 30 woningen zijn 9 woningen met hun voordeur gesitueerd aan de nieuwe straat. De nieuwe straat ontsluit ook het nieuwe parkeerterrein en kent een verbinding met de Molenstraat.
Inzage
Het straatnaambesluit ligt met ingang van vrijdag 31 oktober 2014 ter inzage. Voor inzage kunt u een afspraak maken met het secretariaat van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling via telefoonnummer (0411) 65 52 49 of via e-mail afdeling.ro@boxtel.nl
Bezwaar
Nadat een besluit bekend gemaakt is, kan binnen een termijn van zes weken een bezwaarschrift worden ingediend door belanghebbenden. De bezwarentermijn begint op de dag nadat het besluit is bekendgemaakt. Het bezwaarschrift kunt u richten aan burgemeester en wethouders, Postbus 10.000, 5280 DA Boxtel.Een bezwaarschrift heeft geen schorsende werking.
Voorlopige voorziening
Als er sprake is van een spoedeisende zaak, kunt u tegelijkertijd met uw bezwaar, een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Oost-Brabant, Sector Bestuursrecht, Postbus 90.125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. U kunt dit verzoek ook digitaal indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een DiguD (elektronische handtekening). Als u nog geen DigiD heeft kunt u dezxe aanvragen via www.digid.nl
Naar boven