Bekendmaking gemeenschappelijke regeling Uitvoeringsorganisatie Jeugdzorg IJsselland
Het college van burgemeester en wethouders van Kampen maakt bekend dat zij op 28 augustus 2014 heeft besloten tot het treffen van de gemeenschappelijke regeling Uitvoeringsorganisatie Jeugdzorg. De raad van de Gemeente Kampen heeft in haar vergadering van 18 september 2014 toestemming verleend voor het treffen van deze regeling. De regeling treedt op 1 november 2014 in werking.
 
De gemeenschappelijke regeling wordt getroffen tussen de colleges van burgemeester en wethouders van de gemeenten Dalfsen, Deventer, Hardenberg, Kampen, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Staphorst, Steenwijkerland, Zwartewaterland en Zwolle (regio IJsselland). Deze gemeenten werken samen in het kader van de decentralisatie van de jeugdzorg. Onderdeel van deze samenwerking is het gezamenlijk inkopen van (specialistische) jeugdzorg. Met deze gemeenschappelijke regeling wordt een bedrijfsvoeringsorganisatie ingesteld die belast wordt met de inkoop van jeugdzorg voor de genoemde gemeenten.
 
De tekst van de regeling ligt gedurende zes weken na deze bekendmaking ter inzage bij de receptie van het stadhuis. Voor vragen over deze regeling kunt u contact opnemen met team Beleid en Subsidies via telefoonnummer 14038.
Naar boven