Vaststelling Aanwijsbesluit 2014
Bekendmaking
Burgemeester en wethouders van Breda maken bekend dat zij op 7 oktober 2014 het Aanwijsbesluit 2014 hebben vastgesteld. Het Aanwijsbesluit 2014 is een uitwerking van de Parkeerverordening 2013.
Inwerkingtreding
Het Aanwijsbesluit 2014 wordt van kracht met ingang van de negende dag na die van deze bekendmaking.
Rechtsmiddelen
Het is voor belanghebbenden mogelijk om tegen dit besluit op grond van de Algemene wet bestuursrecht een bezwaarschrift in te dienen. Dit moet binnen zes weken na deze bekendmaking schriftelijk ingediend worden en gericht zijn aan burgemeester en wethouders van de gemeente Breda, t.a.v. Adviescommissie bezwaarschriften, Postbus 90156, 4800 RH te Breda. In het ondertekende bezwaarschrift moet het volgende zijn opgenomen:
  • naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres;
  • de datum waarop het bezwaarschrift wordt ingediend;
  • een omschrijving van het besluit waartegen bezwaar wordt gemaakt (nummer Gemeenteblad);
  • de redenen waarom bezwaar wordt gemaakt.
Als het bezwaarschrift door iemand anders dan de belanghebbende wordt ingediend, moet een volmacht worden meegestuurd.
Het bezwaarschrift kan ook per elektronisch formulier worden verzonden. Dit formulier is te vinden op www.breda.nl. Daar is ook meer informatie over bezwaarschriften te lezen.
Ter inzage
Het Aanwijsbesluit 2014 ligt gedurende zes weken na deze bekendmaking ter inzage bij de Infobalie in het Stadskantoor, Claudius Prinsenlaan 10 te Breda. Een digitale versie is bij deze bekendmaking als bijlage te openen.
Naar boven