Wijzigingsbesluit Ondermandaatbesluit domein Openbare ruimte, Veiligheid en Dienstverlening 2014.
De directeur van het Openbare Ruimte, veiligheid en dienstverlening van de gemeente Zaanstad ,
Gelet op het Organisatiebesluit Zaanstad 2012 waarbij het college respectievelijk de burgemeester hun bevoegdheden als vermeld in dat besluit hebben gemandateerd aan de directeuren met de mogelijkheid deze verder onder te mandateren.
overwegende dat gebleken is dat een aanvullingen nodig is ten aanzien van de bevoegdheden van de afdeling Havens en Vaarwegen in het Ondermandaatbesluit domein Openbare ruimte, Veiligheid en Dienstverlening 2014 zoals vastgesteld op 19 december 2013;
besluit:
1)Onderstaande aanvulling bij het Ondermandaatbesluit domein Openbare ruimte, Veiligheid en Dienstverlening 2014 vast te stellen in bijlage II behorende bij het ondermandaatbesluit, dat ziet op de bevoegdheden voor de afdeling Havens en Vaarwegen.
Bestuursrechtelijke handhaving
 
 
Bestuursrechtelijke handhaving ex art. 125 Gemeentewet en H. 5 Awb van hieronder genoemde wetgeving. Van de eerste controlebrief t/m de handhavingbeschikking (bestuursdwang of dwangsom):
Scheepsvaartverkeer s wet ( en de daar op gebaseerde regelgeving zoals het Binnenvaartpolitiereglement en Besluit administratieve bepalingen scheepvaartverkeer )
- Wrakkenwet
- Algemeen Plaatselijke Verordening
- Regionale Havenverordening Noordzeekanaalgebied
- Regionale Havenreglement Noordzeekanaalgebied
het college resp. de burgemeester
Afdelingshoofd
Het geven van verkeersaanwijzingen in de zin van artikel 9 van de Scheepsvaart verkeers wet
Het college
De havenbeambten en operators van de afdeling Havens en Vaarwegen
  • 2)
    Dit besluit in werking te laten treden de dag na bekendmaking
  • 3)
    Dit besluit kan worden aangehaald als “Wijzigingsbesluit Ondermandaatbesluit domein Openbare ruimte, Veiligheid en Dienstverlening 2014”
Aldus besloten,
Zaandam, 22 augustus 2014
W.Blok
Directeur
Naar boven