Ontwerpbesluit voornemen aanwijzen panden tot gemeentelijk monument
Burgemeester en wethouders van Boxtel zijn voornemens, gelet op de artikel 2.2. lid 1 van de Erfgoedverordening voornemens om de volgende panden/objecten aan te wijzen als gemeentelijk monument:
  • -
    Eikendaal 1
  • -
    Kasterensestraat 15
  • -
    Mona Dwarsweg 1
  • -
    Nieuwstraat 61
  • -
    Nieuwstraat 63
  • -
    Oude Postbaan ong (kiosk)
Stukken inzien?
Het ontwerpbesluit met de daarbij behorende stukken kunt u met ingang van vrijdag 5 september 2014 op afspraak inzien bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling in het gemeentehuis. Bel voor het maken een afspraak met het secretariaat van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling: (0411) 65 52 49.
Zienswijze
De termijn voor het indienen van zienswijzen loopt tot en met donderdag 16 oktober 2014.
Schriftelijk
Eenieder kan tot en met donderdag 16 oktober 2014 schriftelijk een zienswijze indienen bij het college van burgemeester en wethouders via postbus 10.000, 5280 DA Boxtel.
Mondeling
Mondelinge zienswijzen kunt u indienen bij de behandelend ambtenaar. Dit kan alleen op afspraak via het secretariaat van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Bel hiervoor met (0411) 65 52 49. Van hetgeen u mondeling naar voren heeft gebracht maken wij een verslag.
De zienswijze, inclusief een eventuele reactie van de aanvrager, betrekken wij bij de verdere besluitvorming. De indiener van de zienswijze stellen wij op de hoogte van het besluit.
Wet- en regelgeving
Op deze bekendmaking is onderstaande wetgeving van toepassing.
Naar boven